Per que penso que una imatge pot dir més que mil paraules.  Per que penso que els sentiments tenen més valor que qualsevol altre cosa.  Per que sóc un amant de les emocions.  Per que no hi ha res millor que un bon record.  Per que immortalitzant sentiments, emocions i records, sobraran les paraules.  La fotografia et parla, la fotografia et recorda, lafotografia et fa sentir.  Tornar a sentir...

Nascut a Salt el 1977 i des del 2004 fins a l'actualitat, resideixo a Sant Feliu de Guíxols, on poc després començo la meva afició a la fotografia. Fet que em porta a descobrir un món en el que em puc expressar amb les meves idees o pensaments. 

Experimento, sóc molt exigent amb el que faig i aprenc ràpid de manera autodidacta, també fent cursos i tallers d'il·luminació, composició i art digital amb grans profesionals.

Soc mèmbre de la F.C.F. i de la C.E.F. com també de la F.I.A.P. (Federation International de l’Art Photographique), fet que m'ha portat a absorbir molts coneixements al llarg d'aquest temps.

El premi més gran obtingut per a mi és “l’aprenentatge” i la il·lusió de fer el que m'agrada amb resultats satisfactoris per mi i per vosaltres. El que pretenc és aconseguir un tipus de fotografia diferent, ja siguin les fotografies del vostre casament o les del vostre book.

Això si, si voleu un estil mes clàssic o natural ho heu de decidir vosaltres. És l'avantatge d'haver treballat amb diferents estils. Jo m'adaptaré a les vostres necessitats.

 

Espero que puguem treballar plegats i satisfer les vostres necessitats, ja que m'implico en els projectes per tal de donar el màxim de qualitat en el resultat final.

 

Gràcies per la vostra visita.