Book nadons

Una sessió molt especial, en que el nou vingut expresa la màxima pau i tendresa en els seus primers dies de vida. Ès llavors quan es pot captar un dels moments irrepetibles a la vida, ja que el temps passa ràpid i el nadó va deixant la seva posició fetal. Nosaltres immortalitzarem aquest preciós moment en un ambient agradable, com casa vostra. Ja que pensem que tan per el nadó com per vosaltres serà més practic i còmode, sobretot aquests primers dies.

Nosaltres disposem d’atrezzo per nadons, disfresses per nadons preparades per a l’ocasió.

Si ho preferiu disposem d’un estudi fotografic. Però també escoltarem les vostres propostes. Tan si com no, tindreu un maravellos record per sempre.

 

La duració pot ser entre 2-3 hores aproximadament, ja que depen de diversos factors, el principal el nadó, ja que depèn de com estigui de comode  o molest. Son sessións en que es requereix paciencia i estar tranquils. Però lo funamental es que us ho passeu bé i absorbiu al màxim aquesta bonica experiencia.

 

Com hem comentat abans, disposem d’estudi, tot i que nosaltres recomanem fer-ho en un ambient càlid com pot ser el de casa vostra o casa dels avis, etc... per la comoditat del nadó i la de vosaltres mateixos. O el lloc que proposeu vosaltres. Nosaltres ens adaptarem a l’entorn que sigui.

 

Treballem de manera que us sentiu particeps de la sessió, nosaltres estarem pendents del nadò i vosaltres ens fareu d’assistents tan davant com darrera de la càmara si us bé de gust, escoltarem qualsevol proposta o idea que tingueu en aquell moment. Es un moment per gaudir.

 

Per nosaltres es imortant que es faci dins de les tres primeres setmanes del nadó, ja que es el moment en que el nadó ens transmet mes clarament la seva pau i tendresa. Cal tenir en compte que el nadó anira abandonant la seva posició fetal cada vegada més. Pero entenem que poden surgir contratemps, per aixó només és un consell. Serà quan vosaltres volgueu.