Un book és la manera que té un o una model per a promocionarse, ho siguis o no, m'ofereixo i m'implico de la mateixa manera, amb la màxima serietat per donar la màxima qualitat en el resultat final, ja que el que el treball que entrego és la meva firma. 

Book, expres, test, foto, sesion, pose, fotografias,
Sessió Express

 

 

 

 

 

 

 

En aquest cas farem una hora de sessió fotogràfica exterior en el lloc que considerem optim, depèn de si vols un entorn urbà o rural. Si porteu vestuari, farem un canvi de roba. Entregaré totes les fotografies de la sessió en alta resolució, una escollida per mi serà editada especialment i et donaré a escollir una fotografia a tu per fer-li el mateix.

Una vegada hàgim parlat si t'has decidit, quedarà la reserva feta des del mateix moment que es faci el pagament previ de la sessió a través del menú RESERVES

Mini-book
Mini-book

 

 

 

 

 

 

 

Farem una sessió en la que estarem al voltant de dues hores passant-ho bé.

Recomano fer dos canvis de roba, però això depèn de vosaltres i del temps.

Entregaré la totalitat de les fotografies de la sessió de les que n'escolliré dues i les editaré especialment.

Tu podràs escollir una fotografia amb la que faré el mateix.

Una vegada hàgim parlat si t'has decidit, procedeix a fer la reserva del servei pel dia acordat, que quedarà efectuada al abonar el 50% del preu. Per fer-ho ves a RESERVES.

Book, expres, test, foto, sesion, pose, fotografias,
Book

 

 

 

 

 

 

 

En aquest cas farem una sessió una mica més complerta en la que estarem tres hores com a mínim ja que quan un s'ho passa bé és difícil parar ;) 

Recomano fer tres canvis de roba, però això esta  a les vostres mans. 

Entregaré la totalitat de les fotografies de la sessió de les que n'escolliré tres i les editaré especialment. Tu podràs escollir dues fotografies  amb les que faré el mateix.

Si finalment desprès de parlar-ne et decideixes reserva la data abonant el 50% del preu al menú RESERVES.

Book, expres, test, foto, sesion, pose, fotografias,
Book Superior

 

 

 

 

 

 

 

En aquest cas la sessió tindrà una duració d'entre quatre i cinc hores que podrien ser una hora a l'estudi i la resta exteriors en dues ubicacions diferents. Si es prefereix, es poden fer dues hores a l'estudi i dues als exteriors escollits. Es podrien fer 5 canvis de vestuari. 

Entregaré totes les fotografies de la sessió. Jo escolliré deu fotografies les quals editaré de manera especial, tu podràs escollir-ne cinc més per fer el mateix. S'entregaran en un USB.

La reserva quedarà efectuada al abonar el 50% del preu al menu RESERVES

 

 


Recomano un primer contacte abans d'efectuar la reserva, si no ho hem fet ja, parlarem de la sessió i altres detalls mentre prenem un café. Convido jo! 

*La reserva del servei quedarà efectuada una vegada s'hagi efectuat el 50% del pagament al menú RESERVES. Excepte per la sessió exprèss que és el 100%. Per altres mètodes de pagament sol·liciteu mes informació. La resta es pagarà  el dia de la sessió.